Kontakt

Klemen Hribar
Bela Cerkev 5
8220 Šmarješke Toplice

031 432 450
klemen.hribar@gmail.com
studio.hribar@gmail.com
Začetek Snemalni studio

Snemalni studio

Studio Hribar je profesionalen in sodobno opremljen tonski studio, ki vam ponuja naslednje storitve:
- snemanje glasbe in vseh ostalih oblik zvoka,
- editing in mix posnetka,
- snemanje in mix koncertov,
- snemanje in montaža zvoka za radijske in televizijske oglase...
Studio je sestavljen iz treh izoliranih snemalnih sob ter kontrolne sobe. Tako imajo glasbeniki možnost posamičnega ali skupinskega snemanja. Na voljo je tudi dodatna soba za oddih, ki našim strankam omogoča, da si naberejo novih moči za ustvarjalno delo. Z ustvarjalnim in profesionalnem pristopom ter v prijetnem ambientu, delamo z različnimi producenti in glasbeniki. Pri tem uporabljamo vrhunsko studijsko opremo svetovno znanih proizvajalcev, kot so:

- Neumann 
- Rode,
- AKG,
- Universal audio,
- Rupert Neve Designs Portico,
- Raindirk audio,
- Tascam,
- Klark Teknik,
- Lexicon,
- Focal,
- Genelec,...

V studiu so glasbenikom na razpolago tudi različni instrumenti.

Nahajamo se na Dolenjskem, natančneje v Beli Cerkvi pri Šmarjeških Toplicah, le nekaj kilometrov stran od Novega mesta. Glej zemljevid:

Naše stranke: ansambel Novi spomini, Nemir, Narodnjak (Gadi, Vikend, Naveza), Mladi odmev, Veseli Dolenjci, Šantej, Petan, Fantje izpod Lisce, Čudežni dečki, ansambel bratov Žerjav, Mladi godci, skupina Trta, Iskrice (Jaz hodim za njo), Pogled, Veritas, Dolenjska naveza, Polet, Ceglar, Nebo…

Slike studia si oglejte v galeriji, v videospotih spodaj pa lahko poslušate posnetke, ki so bili posneti v studiu Hribar: